Трудово-Кооперативно Земеделско Стопанство

март 21, 2009

Стъргалка за винетка

Filed under: Абсурдистан,интересно,смях,снимки — Dancho Barabancho @ 5:42 pm

„От пиле мляко“, казват хората.

Е, в софийския PRAKTIKER на Цариградско шосе вероятно има и такова мляко, но аз така и не го видях.

Сигурно не съм гледал добре.

Защото пък, минавайки покрай щанда за автомобилни аксесоари, погледът ми попадна върху това:

Явно световната финансова криза вече си казва думата съвсем ясно и у нас – конвенционалните продукти не се продават, така че фирмите са принудени да мислят иновации, пък били те абсурдни.

На съответната цена, разбира се…

3 коментара »

 1. Йордане ти свалял ли си някога стикер от каквото и да било стъкло ? Предполагам, че нямаш кола и не ти се е налагало. В Берковица може би доста неща за вас са странни и интересни, но за нас те са необходими. Не прави подобни коментари след, като не си запознат, звучиш глупаво и абсурдно.

  Коментар от Силвия — февруари 4, 2011 @ 10:40 am | Отговор

  • Естествено, че не – никога не съм се докосвал до стикерите по стъклата на колата си, която карам от близо 10 години – винаги карам мама да ми ги слага и сваля – и винетката, и гражданската отговорност, и прегледа… Даже викам мама да ми помпа и гумите!

   А ти, уважаема Силвия, в качеството си на каква си позволяваш да използваш подобни определения? Дизайнер на въпросните стъргалки? Потребител (явно) на въпросните стъргалки?

   Явно имаш огромен опит в стъргането на винетки със стъргалка и си забравила какви бяха първите винетни стикери през 2005 – нямаха нужда от такива малоумни измишльотини (които да струват повече от 2 хляба), за да бъдат свалени от стъклото, и пак не се оставяше възможност за повторната им употреба – просто отлепването се деформираха еластично, без да се късат на хиляди парченца…

   Но, понеже ние сме глупави и абсурдни, а вие сте едни напреднали и интелигентни хора, които са запознати с всичко, попадате в капана на собствената си интелигентност и оставяте мозъците си да бъдат промити от системата и пазарната икономика, чиято цел е масовата интелектуална деградация, именно за да бъдат създавани такива велики „изобретения“, които да се купуват от напреднали и интелигентни хора като теб.

   Е, честито! Продължавай все така и занапред! Ще взема да ти препоръчам още едно велико произведение, а именно – стъргалка за стикера „Гражданска отговорност“ – тя е друг тип и не става за винетки, както тая тук не става за други стикери.

   А нас, другите, ни остави да се учим как се ходи на два крака и да си сваляме стикерите (буквално за секунди!) с подръчни матриЯли и инструменти.

   Остани със здраве! 🙂

   Коментар от Йордан Йорданов — февруари 4, 2011 @ 12:29 pm | Отговор

 2. Попаднах на абсурдната ви статия докато търсех тези стъргалки. Надавам се за 7 години да сте оценили необходимостта от подобен уред на цена само 2 хляба, ако ли не, чупете си ноктите.

  Коментар от Ivo — ноември 22, 2018 @ 3:35 pm | Отговор


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Създаване на безплатен сайт или блог с WordPress.com.

%d блогъра харесват това: